FRI FRAGT FRA 1500 DKK

BOSON Antigen Covid-19 test

28,00 kr.
Varenummer: 1203

Boson SARS-CoV-2 er en antigentest hurtigtest/hjemmetest

Hjemmetest bliver i øjeblikket anbefalet af flere eksperter!


Boson SARS-CoV-2 er en antigentest/hurtigtest for COVID-19. Coronatest til privat brug, så du kan teste dig selv derhjemme.


Boson SARS-CoV-2 er CE godkendt (CE 0123) og beregnet til privat brug. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten er en éttrins-in-vitro-test baseret på immunokromatografi. Den er udviklet til hurtig kvalitativ bestemmelse af SARS-CoV-2-virus-antigen i podeprøver taget forrest i næsen fra personer med mistænkt Covid-19-infektion inden for de første syv dage efter optræden af symptomerne. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten må ikke benyttes som eneste grundlag for diagnose eller udelukkelse af en SARS-CoV-2-infektion.


Følsomhed og specifitet

Boson Rapid SARS-CoV-2-Antigen Test Card er blevet sammenlignet med den bekræftede kliniske diagnose. I alt blev 156 prøver testet i undersøgelsen; Sensititvitet 96,77%, Specificitet 99,20% og nøjagtighed 98,72%.


Sådan udføres testen

Testen er meget let og hurtig at udføre. En vatpindsprøve fra den forreste del af næsen 2,5 cm, vatpinden tages ned i prøverøret hvorefter 3 dråber fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan aflæses allerede efter 15-20 minutter. (udførlig vejledning medfølger).


En undersøgelse af brugervenligheden viste disse resultater:

  • 99,10% ikke-professionelle brugere gennemførte testen selvstændigt med succes.
  • 97,87% af de forskellige resultattyper blev fortolket korrekt.


Hvordan forholder man sig til resultatet?

Sundhedsstyrelsen anbefaler at et positivt svar altid og hurtigst muligt følges op med en PCR-test, som er endnu mere følsom. Du skal også være opmærksom på, at testen ikke kan bruges som coronapas. Husk også at negative resultater udelukker ikke Covid-19 infektion. Negative resultater skal kombineres med kliniske observationer mm.


Link til Sundhedsstyrelsens anbefalinger: Typer af test du kan bruge - COVID-19 - Sundhedsstyrelsen

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
FRI FRAGT

Ved køb over 1500 DKK

HURTIG LEVERING

2-3 hverdage

FORLÆNGET RETURRET

30 dage